Lees het verhaal van Bart (4 vmbo-tl)


"Sinds twee maanden kom ik naar De Onderwijskamer voor huiswerkbegeleiding. Ik merkte dat ik in de aanloop naar mijn examen moeite had om me goed te kunnen concentreren. Een kennis van mijn ouders wees mij op De Onderwijskamer. Ik heb eerst twee keer mogen proberen of huiswerkbegeleiding me zou kunnen helpen. Het viel me meteen op dat er één begeleider was voor een groepje van 5 leerlingen. Ik stond gemiddeld een vijf voor Nederlands en een krappe vijf voor Wiskunde. Met andere vakken had ik steeds meer moeite om een voldoende te halen.
Met de hulp van de huiswerkbegeleiders en doordat ik me goed kon concentreren heb ik mijn cijfer voor Nederlands nog op kunnen halen tot een ruime voldoende. Voor Wiskunde begrijp ik de stof wel beter en heb ik mijn cijfer iets op kunnen halen. Door de korte tijd is het nog net geen voldoende geworden. "

"Ik heb direct ingeschreven voor de eindexamentraining in de meivakantie"


"De huiswerkbegeleider wees mij toen op de mogelijkheid voor eindexamentraining en heb ik dit thuis met mijn ouders besproken. Ik heb me direct daarna ingeschreven voor de examentraining Wiskunde in de meivakantie.
Door de examentraining begreep ik de stof een stuk beter. Ik heb inmiddels, ter voorbereiding van mijn eindexamen, ook een goede planning gemaakt samen met de huiswerkbegeleider. Het is ook fijn dat ik tijdens de meivakantie ook gewoon naar huiswerkbegeleiding kan. Door de eindexamentraining wiskunde denk ik dat het wel gaat lukken om mijn diploma te halen."

 

Meer info